محل تبلیغات شما

نامه سرگشاده به دکتر شفیعی کد کنی

اثری از:احمد افرادی، شفیعی کدکنی، ناتل خانلری ،نیما یوشیج

تداوم نیما ستیزی ، در سنت ادبی و ادبیات سنتی ایران 

احمد افرادی

نیما، برخلاف کُهنسُرایان ، برسکویی دیگر ایستاده بود و از چشم اندازی دیگرْ، هستی را نظاره می‌کرد . درست به همین دلیل، جهانِ پیش رویش همان جهانی نبودکه پیش روی شاعران سنتی چهره می نمود. از این رو، در بیان تجربه‌های شاعرانه و توصیف هستی، به واژگان و ترکیبات و صوَر خیالی نیازمند بودکه در تاریخ ادب فارسی سابقه نداشته است و نیما، خودْ می بایست آستین بالا بزند و آن‌ها را بیافریند .

——————————————————

بسیارند کسانی که اثبات حضور خود را ، در نفی وجود دیگری می‌بینند[۱]. وصله ای از این دست، البته که به دکتر شفیعی کدکنی نمی چسبد.در ضرورت نقد و سنجشگری هم ،بی شک جای هیچ اما» و چرا» یی نیست. اما، این هم هست که نقد ها را عیاری » است و یا باید باشد.
در سامانه ی اینترنتی خبر گزاری مهر »، تاریخ شنبه ۳۰ خرداد ۱۳۹۴ ، مقاله ای با عنوان کپی‌برداری نیما از اشعار ناتل خانلری/ شاعری که عادل نبود»[۲]درج شده است. عنوانی که بیانِ مُجمَل و بی تَمَجْمُج ِ مقدمه ی دکتر شفیعی کدکنی، بر کتاب ِ گزیده ی اشعار ناتل خانلری »[۳] است، و پیش و بیش از این ، اتهامی غریب » ، به پیرمردی » است که ( به قول زنده یاد محمد مختاری) همه ی هستی اش را به زبان تبدیل کرده است » .

نمایشگاه بین‌المللی کتاب استانبول افتتاح شد. ایبنا

گفتگوی ایسنا با یکی از  نوادگان بی‌بی مریم؛ بانوی سردار. ایسنا

شمس از حلقه‌های اصلی تحول مولاناست اما همه آن نیست. ایبنا

، ,» ,شفیعی ,ی ,دکتر ,پیش ,دکتر شفیعی ,از این ,به دکتر ,اشعار ناتل ,» است

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خدمات ارزهای دیجیتال هش تومن همدلی فانوسی ها